Wie is de Mol-app weigert ook dit seizoen

wieisdemolfansOok dit seizoen is de Mol druk bezig met mollen. Het mollen van de Wie is de Mol-app bedoelen we dan. Duizenden fans hebben voor en tijdens de eerste aflevering van Wie is de Mol geklaagd over een niet werkende Mol-app. Met de app kunnen kijkers punten inzetten op de potentiële mol, zijn groepen aan te maken in in de eigen vriendenkring tegen elkaar te strijden.

Via twitter en Facebook hebben veel mensen laten weten niet in de app te kunnen komen. Ook in de Google Playstore staan onmetelijk veel reacties van mensen met problemen. Het programma heeft de problemen erkend en zegt hard te werken aan een oplossing. Mede omdat er geen kandidaten uit zijn gegaan in de eerste aflevering begint iedereen volgende week gewoon weer op nul, aldus een woordvoerster. Hierdoor worden er geen fans benadeeld.

De problemen van de Wie is de Mol-app zijn niet uniek. Ook vorig jaar waren er veel problemen bij de app.

Reageer
Total Views: 1178 ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *