Annemieke is de eerste finalist 2016

Annemieke Schollaard is de eerste finaliste van Wie is de Mol 2016.  Nadat aan het eind van aflevering 7 Rop Verheijen naar huist moest, had Annemieke nog een vrijstelling over, die ze in aflevering 8 kan inzetten. Daardoor gaat ze automatisch door naar de finale.

Rop moest naar huis nadat hij inzette op Klaas van Kruistum. Hierdoor is af te leiden dat Klaas zeker niet de Mol is. Dit klopt met aflevering 1, waarbij Art Rooyakkers in de preview tegen de Mol zei elkaar niet meer 1 op 1 te zullen tegenkomen tot na de finale, waarna Art direct bij de eerste opdracht 1 op 1 met Klaas op het perron stond.

De finale is op 27 februari te zien op televisie.

Reageer
Total Views: 1250 ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *