Wie is de Mol niet…. Klaas!

Klaas-van-Kruistum_960x540Het is bijna de finale van Wie is de Mol 2016. Iedereen denkt te weten wie het is, en heel veel mensen zetten 100% in op… Klaas. We kunnen echter verklappen dat Klaas 100% zeker de Mol NIET kan zijn, aangezien de programmamakers anders een cruciale fout hebben gemaakt.

Definieve doorslag

De definitieve doorslag dat Klaas NIET de Mol is, kwam al in het begin van aflevering 1 in beeld. Art zat met de Mol rond tafel voor het spel begon en zei de legendarische woorden: “Stel vooral alle vragen die je hebt, want na vandaag kunnen wij natuurlijk geen 1 op 1 contact meer hebben tot het spel voorbij is.” Op het moment dat het spel in de Dominicaanse Republiek begon hadden er exact twee mensen 1 op 1 contact, te weten Art…. en Klaas… Bij het begin van het eerste spel, bij de metro, haden Art en Klaas 1 op 1 contact.

Wie de Mol wel is? Volg Wie is de Mol?…

Reageer
Total Views: 1278 ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *